Stella Polaris er en av verdens ledende produsenter av kaldtvannsreker, og leverer kokte, pillede og fryste reker til aktører innen dagligvare, storhusholdning og industri over hele verden.

La deg inspirere til å sette reker på menyen!
Klikk her for oppskrifter.

En lokal hjørnesten

Stella Polaris ble startet i 1968 som et tradisjonelt fiskemottak i den lille bygda Kårvikhamn i Troms. På midten av 80-tallet gikk vi over til produksjon av reker, og har siden gitt all vår oppmerksomhet til denne delikatessen. Stella Polaris fyller nå 50 år og er hjørnestensbedrift i bygda med et lokalt eierskap som tillater oss et langsiktig utviklingsperspektiv.

Produksjonsanlegg og hovedkontor i Kårvikhamn
Markeds- og logistikkavdeling finner du i Kystens hus i Tromsø

Kvalitet i alle ledd

Høy kompetanse i alle ledd – fra fiskefartøy via produksjon på land til salg og logistikk – gjør at vi kan tilby reker av topp kvalitet hele året. For oss er bærekraftighet og mattrygghet hovedfokus. Vi legger også stor vekt på leveringssikkerhet og forutsigbarhet for våre kunder, og har derfor en egen logistikkavdeling som skreddersyr leveringsløsninger. Vår styrke ligger i tett oppfølging og informasjonsflyt mot kundene for å opprettholde høy grad av leveringssikkerhet.

70° Nord

Stella Polaris har sitt produksjonsanlegg og hovedkontor i Kårvikhamn, ei bygd i den sjømatrike Senjaregionen i Troms. Vår salgs- og logistikkavdeling er lokalisert i Kystens Hus i Tromsø.

Skaper verdier av hele reka

I generasjoner har verdiskapningen i rekenæringa bestått av å skille rekekjøttet fra rekeskallet, og deretter solgt kjøttet. Rekeskallet, som utgjør ca. 40% av reka, har i svært liten grad bidratt til verdiskapningen. Som rekeprodusent har vi både et økonomisk og moralsk ansvar for å skape verdier av hele reka, også rekeskallet. Vi har derfor siden 2007 gått i spissen for å utvikle nye høyverdiprodukter fra rekeskallet. 

Når du ser på stjernehimmelen vil du alltid finne Stella Polaris – polarstjernen rett mot nord. Denne unike egenskapen har gjort at polarstjerna i mange tusen år har vært en viktig ledestjerne ved navigasjon i Arktis.